Ateliers en Woonruimtes

atelier

Verschillen

De panden
Twee woon/werkateliers (E1 en E2) zijn gevestigd in één pand aan de Calle Molina 16. Beide ateliers zijn 45 m2 en 4 meter hoog.
Zij zijn zeer geschikt voor tweedimensionaal, groter werk en beschikken over professionele ezels, veldezels, kleine tekentafels, een bok voor kleiner plastiek, grote werktafels en kasten. Verder is er een dakterras, met een prachtig uitzicht op het gebergte en het kustland met de zee, een eetkamer, zitkamer, keuken, twee wc’s, badkamer,  wasmachine, kachels en wireless internetaansluiting. |
De ateliers bevinden zich op verschillende etages en grenzen aan een ruime slaapkamer. Deze accommodatie is bedoeld voor twee afzonderlijke gasten. Met uitzondering van de ateliers met slaapkamers zijn de overige ruimtes bedoeld voor gemeenschappelijk gebruik. Begeleidende personen zijn daarom in dit pand niet mogelijk.
Het gehele pand is uitermate geschikt voor een gezin.

Aan de Calle Molina 17 is gevestigd E3. Deze accommodatie heeft twee ateliers van 40 m2 en 25 m2 met ezel, werktafel, spoelbak. Het heeft een dakterras, een slaapkamer met badkamer, wasmachine, wc, een ruime zitkamer met open haard, een keuken, een eetkamer (of werkkamer) van 15 m2, een hal, kachels en wireless internetaansluiting. 
Dit atelier is minder geschikt voor groot werk.

E4 bevindt zich aan de Calle Molina 19 en is kleiner dan E3. De ruimte heeft een eetkeuken, twee ateliers van 28 m2 en 26 m2 met ezel, tafel en spoelbak, een slaapkamer, badkamer, wasmachine, een dakterras, kachels, wireless internetaansluiting.  Dit atelier is geschikt voor kleiner werkende kunstenaars, schrijvers, vertalers of wetenschappers.

Om de hoek van de Calle Molina ligt de Plaza Arrabal. Op nummer 21 is gevestigd E5. Deze ruimte heeft een groot atelier van 45 m2 met ezels, werktafel, veldezel, tekentafel en spoelbak. Verder heeft deze accommodatie een zit-eetgedeelte met open haard, een keuken, badkamer, slaapkamer, werkruimte, wc, dakterras, wasmachine, kachels en wireless internetaansluiting.
Deze ruimte is uitermate geschikt voor een groter werkende schilder.
Dit atelier is ook geschikt voor gezinnen.

Het is mogelijk om het sótano onder E3 te reserveren. Dit is een grote ruimte onder straatniveau dat geschikt is voor het grotere, grovere driedimensionale werk en is geschikt voor keramisten en beeldhouwers. Er is een stenen werkbank, een bankschroef, een spoelbak en een bok.

De woonruimtes zijn simpel ingericht, in traditioneel Spaanse sfeer. Al het noodzakelijke is aanwezig, maar ze zijn uiteraard niet te vergelijken met de toeristische appartementen aan de kust. De panden zijn bedoeld om in te werken en daarvoor zijn ze zeer geschikt.

De ateliers hebben geen keramiekoven. In de buurt van Callosa d’en Sarrià zijn diverse steen- en houtsoorten te vinden.

 

Deze site wordt constant verbeterd en geupdate.
Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Adres

Stichting Fundatie Knecht-Drenth Fonds
t.a.v Mevr Jenny Bleijenberg
Binckhorstlaan 36/M3.11
2516 BE  Den Haag
+ 31 70 324 55 14

KvK nummer 69846871

^